A Komlói Napok eseménysorozatából az immár hagyományos Ízek Utcája sem maradhatott ki. A Honismereti és Városszépítő Egyesület által szervezett programon a gasztronómia legkülönbözőbb ételeivel találkozhattak az érdeklődők.
Idén az Amatőr Királyi Szakács Klub volt az Ízek Utcájának díszvendége. A klubról annak első embere Bojtor Tibor elmondta, közhasznú egyesületüket 2007-ben jegyezték be, de rendezvényeken már előtte is sokat főztek. Tagjaik különböző foglalkozású emberek, akik szeretik elkészíteni a legkülönfélébb ételeket. Így volt ez ezen a rendezvényen is, ahol kétfajta pörköltet – birkát és sertést – készítettek, de emellett kolbászsütés, sertésraguleves és palacsinta is szerepelt a „menüben”.
Bogdán László a honismereti egyesület tagja lapunkat úgy tájékoztatta, hogy a programon két vidéki (Mohácsról és Kiskunfélegyházáról érkezett) és hat komlói (Sikonda Fürdő, Honismereti és Városszépítő Egyesület, Rokkantak klubja, Körtvélyesért Egyesület, Cigány Kisebbségi Önkormányzat, nyugdíjas tűzoltók) csapat ragadott fakanalat annak érdekében, hogy minél többféle ételt tudjanak kínálni az érdeklődőknek.